0912-953-8013

0920-953-8013

0912-953-8013

0920-953-8013

تشک ویلچر چیست + کاربرد و معرفی تشک مناسب با نوع بیماری

۰
(۰)

تشک ویلچر چیست و چه کاربردی دارد؟

تشک ویلچر یکی از اجزای مهم در راحتی، سلامت و بهداشت کاربران ویلچر و همراهان آن ها است. این تشک‌ها به کاهش فشار، جلوگیری از تعریق، پیشگیری از زخم های  فشاری (زخم بستر) و ایجاد حس راحتی کمک می‌کنند. برخی تشک‌ها ضد آب، قابل شست‌وشو و طراحی ارگونومیک دارند که متناسب با نوع استفاده انتخاب می‌شوند. در ادامه با ما همراه باشید تا انواع تشک های ویلچر بررسی کنیم!

انواع تشک ویلچر و کاربردهای آن‌ها

۱. تشکچه برزنتی (ساده و پیشفرض)

این نوع تشکچه به صورت پیشفرض بر روی ویلچر های ارتوپدی، بیمارستانی و برانکاردی نصب و استفاده میشود. اغلب قابل شست و شو بوده و قابل تعویض است.

ویژگی ها: ارزان‌ترین نوع، معمولاً به صورت پیش‌فرض روی ویلچرهای ساده نصب می‌شود.

استفاده کوتاه‌مدت یا عمومی، برای استفاده بیشتر ممکن است نشیمنگاه توانجو را اذیت کند..کاربرد:

معایب : فاقد نرمی کافی، تعریق بالا، احتمال آسیب به پوست در استفاده‌های طولانی

۲.  تشک ویلچر حمامی

همانطور که از اسمش پیداست  تشکچه ویلچر حمامی تنها در حمام و دستشویی قابل استفاده است و برای استفاده طولانی مدت و عمومی علاوه بر ظاهر ممکن است به کمر بیمار فشار بیاورد. این تشکچه ها ضد آب هستند و با داشتن حفره ای ارگونومیک در وسط آن ها میتوان در سرویس بهداشتی و توالت فرنگی از آنها استفاده کرد.

تشکچه ویلچر حمامی شامل دو نوع کفی دو تکه حمامی و کفی پی یو هست. هرکدام از این دو کفی مزایا و معایبی دارند که به آنها میپردازیم.

مزایا کفی پی یو: حفره یو شکل تشکچه باعث میشه همراه معلول برای استفاده از توالت فرنگی وسرویس بهداشتی نیازی به انتقال توانجو نداشته باشه. مواد استفاده شده در این کفی کیفیف و بهداشت محصول رو نسبت به کفی دو تکه حمامی بالا برده و به هزینه بیشتری نسبت به کفی دو تکه دارد.

مزایا کفی دو تکه: کفی دو تکه حمامی شامل یک کفی پلاستیکی با رویه چرم برای استفاده حمام و یک کفی از جنس پلاستیک فشرده برای استفاده از لگن و توالت فرنگی است. از لحاظ بهداشت  و سلامت کفی چرمی باعث شده هرگونه جرم و کثیفی از روی تشک جدا بشه و کامل قابل شست و شو هست. برای استفاده از کفی پلاستیکی لازم است ابتدا کفی چرمی رو جدا کنید.

۳.  تشک اکسترا و طبی (ضد زخم بستر)

تشک های اکسترا معمولا به عنوان یک کفی کمکی برای استفاده های طولانی مدت و ضد تعریق استفاده میشوند. ویلچر های برقی و ویلچر های آلومینیومی ارتوپدی شرکت توان برتر پارسیان شامل این تشکچه میشوند.  تشکچه های طبی قابل استفاده برای ویلچر زیرنشمین های طبی (مموری فوم رایا) و پشتی کمری رایا قابل استفاده هستند. در مواقع خاص مانند زمانی که بیمار طی نشستن های طولانی دچار زخم بستر شده از تشکچه های تخم مرغی مخصوص ضد زخم بستر مانند تشک رونو نیز قابل استفاده هستند.

جمع‌بندی با زبان ساده

  • اگه فقط گاهی رو ویلچر می‌شینی، دنبال خرج اضافه نباش.
  • ولی اگه حموم میری با ویلچر؟ یه تشک حمامی واسه‌ت واجبه.
  • زیاد بیرونی؟ اکسترا بگیر. هم راحته هم سبک.
  • پوستت اذیت می‌شه یا قبلاً زخم داشتی؟ رو تشک طبی سرمایه‌گذاری کن. پشیمون نمی‌شی
  • زخم بستر داری ؟ بهترین گزینه روی میز برای بهتر شدنت رونو هستش

چقدر این مقاله برای شما مفید بود ؟

برای امتیاز دادن روی یکی از ستاره ها کلیک کن!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد امتیاز: ۰

اولین کسی باشید که امتیاز میدهد !

خیلی متاسفیم که این پست برای شما مفید نبود...

پس بهترش میکنیم !

چجوری میتونیم این پست رو مفید تر کنیم ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *